Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Anđeo čuvar

Anđeo čuvar
Oblast:Drama
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652118670

Verovati da anđeo čuvar postoji znači verovati da će se on i pojaviti u vremenu potrebe.

Autobiografski roman Paula Koelja kojim pokušava da pruži odgovor na pitanje zašto smo destruktivni prema onome do čega nam je najviše stalo. Dirljiva priča o traganju i prihvatanju oproštaja iz prošlosti i veri u dobru budućnost.

Paulo Koeljo u pratnji svoje žene Kristine polazi u veličanstvenu ali i zastrašujuću avanturu u pustinju Mohavi, sa ciljem da pronađe anđela čuvara. U četrdesetodnevnoj potrazi pronalaze i više nego što su očekivali.

Vanvremenska avantura koja obuhvata duhovnu potragu iza vidljivog.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Anđeo čuvar"

Upišite komentar...

Paulo Koeljo, biografija

Paulo Koeljo se smatra najuticajnijim savremenim piscem. Njegova dela prodata su širom sveta u tiražu od preko 150 miliona primeraka, objavljena u 170 zemalja i prevedena na preko 80 jezika. Rođen u Rio de Žaneiru (Brazil) 1947. godine, Paulo Koeljo je autor nekoliko naslova koji spadaju u najčitanije knjige našeg vremena. Među njima su Dnevnik jednog čarobnjaka i Alhemičar koji su ga i učinili svetski poznatim. Naravno, Paulo Koeljo je napisao mnoge druge knjige koje su dirnule srca ljudi širom sveta – Brida, Veronika je odlučila da umre...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra