Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Balkanski Hudini

Balkanski Hudini
Oblast:Beletristika
Izdavač:Clio
ISBN:9788671025430

Priča o balkanskom Hudiniju, Ivanu, koji kao vojni begunac iz bivše Jugoslavije odlazi u Holandiju gde izvodi tačku oslobađanja od okova po raznim barovima i vašarima. Međutim, uskoro saznaje da ima desetogodišnjeg sina i želi da izgradi odnos sa njim. Ta odluka će imati velike posledice na njegov raspušten život.
Narator romana je Ivanov prijatelj, koji takođe ima desetogodišnjeg sina. On Ivanov život posmatra kao nešto čemu treba težiti i jedino što ga vezuje za brak u kojem preživljava krize je njegov sin Ruben.
Zbog toga se on i vezuje za Ivana, posebno kad vidi njegovu ushićenost nakon prvog susreta sa svojim sinom, najviše zbog toga što liči na njegovog mlađeg brata kojeg je zajedno sa porodicom ostavio u ratom zahvećenu otadžbinu.
Oni će svi provesti puno vremena zajedno, a kada Ivana pozovu da nastupi na festivalu Cte d’Azur sva četvorica otputuju na jug Francuske.
Njegova tačka je trebalo da se sastoji iz toga da je vezan za stolicu i pokušava da se oslobodi dok mu vatra zahvata odeću. Međutim, Ivan na umu ima nešto mnogo više od svog performansa.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Balkanski Hudini"

Upišite komentar...

Knjige iz istog žanra