Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Bog me voli na 28 načina

Bog me voli na 28 načina
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Preporod

ŠTA TI VERUJEŠ? Kao mlada osoba iz Hrišćanske adventističke crkve, možeš da ponudiš dvadeset i osam odgovora na ovo pitanje! A najbolje od svega je što će svaki odgovor dati divan pogled na beskrajnu Božju ljubav.

U ovoj knjizi pronaći ćete dečake i devojčice baš kao što ste vi, koji otkrivaju ovih divnih dvadeset i osam načina na koje nas Bog voli, i kroz koje nam se svakog dana otkriva.

Počnite svako čitanje s molitvom, tražeći od vašeg nebeskog Oca da vam otvori oči za divne pouke koje je spremio za vas, a zatim uživajte u vremenu provedenom sa Isusom gledajući na nebo koje On priprema za vas.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Bog me voli na 28 načina"

Upišite komentar...

Beatriz Vilijams, biografija

Beatriz Vilijams nakon što je diplomirala na Univerzitetu Kolumbija i završila postdiplomske studije na Stenfordu, provela je nekoliko godina kao konsultant visokih rukovodilaca u oblasti komunikacija i korporativne strategije, da bi se potom posvetila produktivnijoj delatnosti pisanja romana. S mužem i četvoro male dece živi nedaleko od obale Konektikata, gde se u podjednakoj meri bavi pisanjem i pranjem veša. ... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra