Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

C# 6 i .NET Core 1.0 moderno međuplatformsko programiranje

C# 6 i .NET Core 1.0 moderno međuplatformsko programiranje
Oblast:Računari i Internet
Izdavač:Kompjuter Biblioteka
ISBN:9788673105079

Knjiga vam može pomoći da naučite kako da kreirate aplikacije za različite platforme koristeći C# 6, .NET Core 1.0, ASP:NET Core 1.0 i Visual Studio 2015.
Pored toga knjiga vam omogućava da istražite ASP.Net Core 1.0 i naučite kako da kreirate profesionalne web aplikacije, poboljšate performanse aplikacije koristeći višeprogramski rad, upotrebite Enity Framework Core 1.0 i naučite kako da kreirate Code-First baze podataka, savladate objektivno orijentisano programiranje koristeći C# za ponovnu upotrebu koda i efikasniji rad i još mnogo toga.
Ova knjiga pomoći će vam da kreirate aplikacije za Mac OS X i Linux, kao i za Windows, koristeći programske alate koje poznajete. Knjiga je podeljena u tri oblasti kako bi vam pomogla da započnete rad koristeći ove nove funkcije.
U prvom delu, proći ćete kroz osnove C#-a, kao i objektno orijentisanog programiranja.
U drugom delu, upoznaćete se sa opisom unutrašnjih biblioteka .NET klase, performansama, nadgledanjem, ispravljanjem grešaka, serijalicazijom i enkripcijom.
U trećem delu videćete koje su to osnovne vrste aplikacija koje možete da gradite i upotrebite na različitim uređajima i različitim platformama.
Kada završite knjigu imaćete dovoljno znanja za gradnju moderne aplikacije za različite platforme koristeći C# i .NET Core.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "C# 6 i .NET Core 1.0 moderno međuplatformsko programiranje"

Upišite komentar...

Knjige iz istog žanra