Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Crveni odred 2

Crveni odred 2
Oblast:Trileri
Izdavač:Evro Book
ISBN:9788650527726

U Njujorku rođen je najkontroverzniji ubica koji se upustio u opasnu misiju. On odlučuje da bude lice pravde, da zločince koji su izmakli osudi natera da priznaju zločine pred kamerom.
Elitni odred Njujorške policije za istragu je izabrao najbolje među njima: Zaka Džordana i Kajli Makdonald. Oni nalaze iskasapljenu žrtvu privezanu za jednog konjića na vrtešci. Žrtva je uticajna pripadnica visokog društva, šef kampanje kandidatkinje za gradonačelnika Njujorka.
Prvi čovek Njujorka, uplašen za ishod izbora, postavlja ultimatum Crvenom odredu da što pre nađe ubicu.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Crveni odred 2"

Upišite komentar...

Džejms Paterson, biografija

Iako kao svog omiljenog autora često navodi Markesa, Džejms Paterson priznaje da su na njega najinspirativnije delovali filmovi Dan šakala i Isterivač đavola. U intervjuu datom listu Chicago Tribune 2001. godine, on kaže: 'U jednom momentu sam odlučio da u meni ne leži Uliks, ali da bi mogao ležati Dan šakala.' Ta odluka dovela je do brojnih pojavljivanja Patersonovog imena na listama bestselera i preko 20 napisanih romana. Pošto je napisao nekoliko uspešnih trilera, Paterson je ranih devedesetih došao na ideju da kreira lik afroameričkog...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra