Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Dete zvano To

Dete zvano To
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Dete koje je imalo hrabrosti da preživi

Svetski bestseler br. 1

Dok je bio dete Dejva Pelcera je brutalno tukla i izgladnjivala njegova majka koja je bila emocionalno nestabilna i pod uticajem alkohola, majka koja je volela da igra mučiteljske, nepredvidive igre zbog kojih je jedan od njenih sinova umalo izgubio život. Ona ga više nije smatrala sinom, već robom. Za nju on više nije bio dečak, već "to". Njegova postelja bila je vonički poljski krevet u podrumu, odeća mu je bila pocepana i smrdljiva, a kada bi mu bilo dopušteno da jede to su bili ostaci iz pseće činije. Spoljašnji svet nije znao ništa o košmaru koji se odigravao iza zatvorenih vrata.

Dejv je sanjao da pronađe porodicu koja će ga voleti i zvati ga sinom. Bile su potrebne godine borbe, odricanja i očajavanja da ostvario svoj san i postigao uspeh u životu. Dete zvano To pokriva rane godine njegovog život i predstavlja inspirativno svedočenje o odlučnosti jednog deteta da preživi.

"Ovakva priča ne može da vas ne gane."
MAIL ON SUNDAY

Komentari čitalaca

Odlična i vrlo uzbudljiva knjiga. Knjiga u kojoj ćete naučiti kako se ne treba ophoditi prema deci.

pošiljalac Majce

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Dete zvano To".

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Dete zvano To"

Upišite komentar...

Dejv Pelcer, biografija

Dejv Pelcer ima u najmanju ruku neobičnu biografiju: kao dete iskusio je zlostavljanje, izgladnjivanje i psihičku surovost. Sa dvanaest godina, na intervenciju njegovih školskih nastavnika, sud je oduzeo Pelcerovoj majci pravo na staranje. Dejv Pelcer je mladost proveo u hraniteljskoj porodici, sve dok se kao osamnaestogodišnjak nije prijavio u vazdušne snage američke vojske, sa kojima je učestvovao u operacijama u Zalivu tokom 1991. godine. Kao autor, Pelcer je postigao ogroman uspeh, uspevši da bude jedini pisac sa četiri #1 internacion...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Dejv Pelcer

Knjige iz istog žanra