Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Dragi Džone

Dragi Džone
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Prvi na listi najprodavanijih romana
New York Times

 „Dragi Džone“, počinjalo je pismo. I te dve reči slomile su jedno srce a dva života zauvek promenila.

Kao gnevni buntovnik Džon Tajri se posle srednje škole prijavio u vojsku ne znajući šta bi drugo. A onda je, na jednom odsustvu, upoznao Savanu, devojku iz snova. Privlačnost je uzajamna i brzo prerasta u ljubav zbog koje se Savana zaklinje da će Džona čekati dok mu vojna služba ne prestane. Ali ni jedno ni drugo ne mogu predvideti da će jedanaesti septembar uskoro promeniti sve. Poput mnogih svojih kolega, Džon mora da bira između ljubavi i otadžbine. Ipak, kada se napokon bude vratio u Severnu Karolinu, Džon će otkriti da će ga ljubav prema Savani primorati da donese najtežu odluku u životu.

„Ova knjiga će vam slomiti srce.“
Life

„Zrači čežnjom.“
Publishers Weekly

„Divno i dirljivo... knjiga istinski dubokih emocija... otkriva šta zapravo znači bezuslovna ljubav.“
Romantic Times BOOKclub Magazine

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Dragi Džone".

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Dragi Džone"

Upišite komentar...

o knjizi "Dragi Džone"

08.12.2013. — Uvek sam se divila osobama koje toliko vole da odustanu od svoje srece zarad srece svojih voljenih. Dok Dzon provodi godine u vojsci i sluzeci drzavi, Savana se zblizava sa najboljim prijateljem koji ju je uvek potajno voleo. Poslednje pismo koje je napisala Dzonu je zauvek izmenilo njegov zivot. Da je samo sacekala jos par meseci... U jednom dobijenom odsustvu, Dzon pronalazi Savanu, saznaje kakav je njen zivot i tada donosi odluku kojom ce svakom citaocu slomiti srce, ali ukazati na to da bezuslovna ljubav nije samo mit. Sve preporuke!

Nikolas Sparks, biografija

Nikolas Sparks, rođen 1965. godine, je američki autor međunarodnih bestselera, poznat je po romanima u kojima se bavi temama kao što su hrišćanstvo, ljubav, tragedija i sudbina. Iako je sredinom osamdesetih godina napisao dva romana, svoj prvi uspeh Sparks je postigao 2001. godine romanom The Notebook. Do sada je objavio dvanaest romana, koji su prevedeni na preko trideset jezika, a neki od njih su i filmovani (The Notebook, Message in a Bottle i A Walk to Remember). ...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Nikolas Sparks

Knjige iz istog žanra