Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Fantastične činjenice o ljudima i životinjama

Fantastične činjenice o ljudima i životinjama
Oblast:Enciklopedije
Izdavač:Mladinska knjiga

Knjiga za svaki dom, originalna zaštitna kutija sveznanja o čoveku i više od 2000 životinjskih vrsta!

Komplet "Fantastične činjenice o ljudima i životinjama" koji čine kapitalna izdanja Mladinske knjige i poznate izdavačke kuće Dorling Kindersley u luksuznoj zaštitnoj kutiji koja je za vas potpuno besplatna.

Ukupna vrednost kompleta koji čine enciklopedija Čovek i enciklopedija Životinje je 17.800 dinara, ali vi ga možete naručiti PO CENI OD 9.999 DINARA, i tako uštedeti 7.801 dinar!

KOMPLET FANTASTIČNE ČINJENICE O LJUDIMA I ŽIVOTINJAMA ČINE DVA SVEOBUHVATNA ILUSTROVANA VODIČA:

ČOVEK
Jedinstven prikaz čoveka i čovečanstva • Obuhvata svaki vid ljudskog postojanja: od građe tela do granica ljudskog uma • Pokazuje kako mislimo, osećamo i delujemo • Otkriva čudesnu raznolikost načina života • Istražuje našu prošlost, objašnjava našu sadašnjost i pretpostavlja budućnost

ŽIVOTINJE
Sveobuhvatan prikaz više od 2000 životinjskih vrsta: njihove odlike, mesto u opštoj podeli sveta, putevi evolucije vrste, građa, ponašanje i životni ciklus • Savremena klasifikacija životinja • Razlozi ugroženosti pojedinih vrsta i mere njihove zaštite • Delo nastalo naporima više od 70 zoologa, biologa i prirodnjaka

USAVRŠITE SVOJE ZNANJE I RAZUMEVANJE ŽIVOTA NA ZEMLJI

Za studente...
Produbite znanja iz oblasti koju već izučavate i proširiti svoje vidike Da bi napisali eseje i seminarske radove ili pronašli odgovore na pitanja koja se tiče drugih disciplina, nećete morati da sedite u čitaonicama biblioteka – enciklopedije će vam uvek biti pri ruci!

Za slobodno vreme i dokolicu...
Da se zabavite, oduševite i detaljno informišete Da li još neka vrsta osim ljudske ima sposobnost da se prepozna u ogledalu? Gde se skladišti pamćenje? Koliko životinjskih vrsta je već nestalo sa lica Zemlje? Kakva je budućnost čovečanstva? Riznice znanja o čoveku i životinjama pružiće vam sate i sate otkrivanja novih, fascinantnih istina, začuđujućih činjenica i objašnjenja mnogih pojava koje je do sada rasvetlila nauka.

Za roditelje, bake i deke...
Usmerite svoju decu na vreme i probude kod njih interesovanje za različite nauke Zbog velikog formata i predivnih fotografija priručnici su savršeni za zajedničko pretraživanje, listanje i čitanje inspirativnih sadržaja sa decom. Odličan podsticaj i pouzdan izvor informacija kad treba da se poprave ocene iz školskih predmeta kao što su priroda i društvo ili biologija.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Fantastične činjenice o ljudima i životinjama"

Upišite komentar...

Knjige iz istog žanra