Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Faraonovo zaveštanje

Faraonovo zaveštanje
Oblast:Beletristika
Izdavač:Vulkan izdavaštvo
ISBN:978-86-10-00528-8
 Odlomak iz knjige

Eksplozivno i fantastično!
Tajna društva, političke spletke i egzotični Istok u uzbudljivoj i napetoj trci s vremenom i potrazi za izgubljenim blagom

Znanje je moć, a moć može da ubije...

On je bio čuvar.

Profesor Arno Holmstrand će umreti, i to zbog organizacije koja želi da se dokopa tajne koju je celog života čuvao: u pitanju je lokacija izgubljene Aleksandrijske biblioteke i neprocenjivog blaga koju je ova riznica vekovima skrivala.

Ona će naslediti njegovo breme.

Život Emili Ves promeniće se iz korena. U jednom trenutku, ona je profesorka istorije, već sledećeg putuje u daleke kutke sveta, dešifruje neobične tragove koje je za sobom ostavio njen mentor, Arno Holmstrand.

Oni su spremni na sve.

Oni su Savet i žude za moći. Imaju svoje ljude u najvišim instancama vlasti i među plaćenim ubicama koje angažuju za svoje zločine. Spremni su da ubiju zbog drevnih mudrosti legendarne biblioteke. A Emili Ves ima upravo ono što žele.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Faraonovo zaveštanje"

Upišite komentar...

A. M. Din, biografija

A. M. Din književni je pseudonim vodećeg akademskog stručnjaka za drevne kulture i religije, a njegovo poznavanje klasične starine donelo mu je mesto predavača na nekim od najprestižnijih svetskih univerziteta. Nepresušno ljudsko zanimanje za teorije zavere, zajedno s impresivnim razumevanjem nepatvorenog tajanstvenog konteksta stvarne istorije, čine žižu njegove inspiracije. ...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra