Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Istorija sveta National Geographic

Istorija sveta National Geographic
Oblast:Enciklopedije
Izdavač:Vulkan izdavaštvo
ISBN:9788610013436

Bogato ilustrovano, monumentalno i sveobuhvatno izdanje koje predstavlja istroiju sveta od stvaranja civilizacije, pa sve do XXI veka. Sve informacije predstavljene su na vrlo precizan, zanimljiv i pristupačan način.

U knjizi ćete pronaći više od 4000 slika koja će vam bliže predstaviti i dočarati priču o velikim carstvima na vrhuncu moći, epohalnim bitkama koje su odredile tok istorije, moćnim vladarima koji su oblikovali čitava razdoblja i velikanima čija su učenja začela najuticajnije ideologije čovečanstva. Pokrenućete maštu i poželećete da saznate što više istorijskih informacija.

Višemilenijumski razvoj civilizacije prikazan je kroz najvažnije teme, događaje i ličnosti koje se obeležile svoje doba. U knjizi poszoje posebni posteri koji detaljno predstavljaju prelomne trenutke u istoriji, poput Francuske revolucije ili Drugog svetskog rata, a mnoštvo posebnih odeljaka na svakoj strani obezbeđuje lak i jednostavan pristup najvažnijim informacijama.

Svi najvažniji elementi društvene, kulturne i vojne istorije sabrani su u ovaj raskošno ilustrovani vodič kroz veličanstvenu avanturu za čitaoce: uz Istoriju sveta imaće priliku da sagledaju sjaj egipatskih piramida, prošetaju sa Cezarom ulicama drevnog Rima, pođu na pohod sa Napoleonom i zapute se u svemir sa Sputnikom...
Izdanje je izuzetno po svom obimu i stručnjacima koji je potpisuju.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Istorija sveta National Geographic"

Upišite komentar...

Knjige iz istog žanra