Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Jamajska staza

Jamajska staza
Oblast:Erotske knjige
Izdavač:Nova knjiga
ISBN:9788674704615

Od autora bestselera Dablin strit stiže uzbudljiva priča o najboljim prijateljima Nejtu i Oliviji. Olivija je vesela i atraktivna devojka koja je nepovjerljiva prema suprotnom polu. Selidba u Edenburg dala joj je novi početak. Zaljubila se u seksi čuvara, odbacila strahove iz prošlosti i krenula za onim što želi.

Nejt je zavodljivi igrač koji se nikada ne obavezuje, ali je prema prijateljima odan i povjerljiv. Kada mu se Olivija obrati sa njenim problemima u vezi, nudi joj da je nauči flertovanju i da joj pomogne da stekne seksualnu sigurnost. Prijateljska edukacija ubrzo prerasta u intenzivnu i vruću romansu. Međutim, Nejtova prošlost i pitanje vezanosti ne dozvoljavaju da njihova romansa opstane. Kada Nejt shvati da je napravio najveću grešku u svom životu, moraće da se potrudi više nego ikada da privuče svoju najbolju prijateljicu da se opet zaljubi u njega.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Jamajska staza"

Upišite komentar...

Samanta Jang, biografija

Samanta Jang je rođena u Sterlingširu u Škotskoj. Nakon što je diplomirala na Edinburškom univerzitetu vratila se u rodni grad gde od 2011. godine sama izdaje tinejdžerske romane, koji su bestseleri na Amazonu. Napisala je četiri serijala – deset romana i jednu novelu, a onda je odlučila da objavi i romantični roman za odrasle pod naslovom Dablin strit, koji je munjevito izbio u vrh svih svetskih top-lista i postao bestseler. Za podatke o njenim romanima, posetite www.samanthayoungbooks.com.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Samanta Jang

Knjige iz istog žanra