Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Jedan jedini pogled

Jedan jedini pogled
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna

Čitav svet jedne majke iz predgrađa u trenu se raspada zbog obične fotografije. Među tek razvijenim porodičnim fotografijama Grejs pronalazi i jednu koja tu ne pripada, staru najmanje dvadeset godina. Na njoj je petoro ljudi - Grejs četvoro ne prepoznaje, a peta osoba neverovatno liči na njenog muža Džeka. Kad Džek vidi tu fotografiju, poriče da je on na njoj. Ali kasnije te noći, dok Grejs leži u krevetu i čeka ga, on bez ikakvog objašnjenja odlazi i odnosi fotografiju.

Ne znajući gde je, ni zašto je otišao, Grejs se sama bori da zaštiti decu. Svakoga dana sve više sumnja u sebe i svoj brak, i rađa se sve više novih pitanja o Džeku. Grejs shvata da nije jedina koja traga za njim i fotografijom. Tu je i okrutni, tihi ubica, koga ništa neće sprečiti da pronađe svoju žrtvu.

Kad policija odbije da joj pomogne, a prijatelji ostanu po strani ophrvani sopstvenim nevoljama, Grejs ne preostaje ništa drugo nego da kroči u mračne kutke svoje tragične prošlosti kako bi sačuvala decu i saznala istinu koja joj može vratiti muža.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Jedan jedini pogled"

Upišite komentar...

o knjizi "Jedan jedini pogled"

08.12.2013. — Nakon citanja ove knjige, dugo sam ostala da sedim i razmisljam samo o jednom pitanju - Sta se to, dodjavola, sve izdesavalo? Dok pokusate da shvatite jedno, videcete da Koben nece imati milosti prema vama i okrenuce sve ponovo za 360 stepeni. Ako ste zeljni akcije i uvereni da vas vise nista ne moze iznenaditi, ovo je prava knjiga za vas. Glavna junakinja Grejs pokusava da sazna sve o proslosti svog muza i tako pravi kobnu gresku - prvo je trebala da istrazi svoju! Sve je zamrseno, a ipak se sve uklapa. Ovo delo je slagalica koju jedino Koben moze tako da sastavi!

Harlan Koben, biografija

Povodom jednog od Kobenovih romana (Darkest Fear), list Chicago Tribune je autora opisao slikovitom frazom „Rejmond Čendler sreće Bridžet Džons“, ciljajući na Kobenov dar da unese crtu duhovitog u trilerske zaplete. Glavni lik sedam Kobenovih romana je Majron Bolitar, sportski agent koji se uvek nađe u nevolji, što zbog svojih klijenta, što zbog svoje prošlosti. Bolitarov lik opravdava navedena poređenja Kobena sa drugim piscima: snalažljivost u zapletima i britak humor doneli su autoru nagrade za tri od sedam ovih romana (Edgar za Fade A...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Harlan Koben

Knjige iz istog žanra