Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Jednostavni ljudi

Jednostavni ljudi
Oblast:Beletristika
Izdavač:Plato

" već nekoliko godina Ivana Mihić piše tekstove za kolumnu "Pogledi sa strane" koja izlazi u politici. Pred nama je sada zbirka tih teksotva koji, treba to odmah reći, predstavljaju svog autora na najbolji mogući način.
...Ona vešto menja i prilagođava svoj glas temama o kojima piše, krećući se od tona hladnog konstatovanja neke društvene situacije do zanesenog i strasnog obračuna oko značenja reči "lopov" i "stid".
...Ponegde, čak, njeni teksotovi da postaju priče, iako i dalje vrše funkciju kolumne, tj. upozoravaju na određene mane i nedostatke u našoj sadašnjosti.
...Zbirka kolumni Ivane Mihić donosi čitaocima privlačnu mešavinu slika i uvida, tipičnih i značajnih za današnji trenutak našeg društva.
Dobro i uverljivo ispričane, one će u nekom budućem trenutku verovatno poslužiti tadašnjim piscima kolumni kao primeri za poređenje sa onim što se bude dešavalo u njihovom vremenu.
Ne zna se , naravno, šta će biti u budućnosti, ali ako je suditi na osnovu onoga što je Ivana Mihić navela u tekstu "Panta rei" , njene kolumne biće aktuelne i tokom 21.veka. "

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Jednostavni ljudi"

Upišite komentar...

Ivana Mihić, biografija

Ivana Mihić je rođena u Beogradu i karijeru glumice počela je već sa devet godina. Završila je nižu baletsku školu „Lujo Davičo“ u Beogradu, aktivno trenirala ritmičku gimnastiku, završila je šest godina muzičke škole (odsek klavir) i Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu (odsek gluma). Profesionalnu karijeru glumice započela je u pozorištu odigravši glavne uloge: Puslicu u kultnom mjuziklu Neki to vole vruće (Pozorište na Terazijama) i Roksanu u predstavi Sirano od Beržeraka (Narodno pozorište). Do danas je odigrala glavne ženske uloge ...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Ivana Mihić

Knjige iz istog žanra