Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Kako da pomognete detetu koje ima povredu mozga

Kako da pomognete detetu koje ima povredu mozga
Oblast:Popularna psihologija
Izdavač:Laguna

U ovoj knjizi Glen Doman pruža nadu deci širom sveta koja imaju neku povredu mozga ili oštećenje mozga. Objašnjavajući zašto su stare teorije i tehnike nedelotvorne, obrazlaže revolucionaran teorijski pristup prema kome se leči povređeni mozak, opisuje istraživanja koja su njegovi saradnici izvodili širom sveta, ali i neumorne pokušaje da se unapredi lečenje povrede mozga.
On otkriva metode i tehnike koje poboljšavaju govor, manuelni, auditivni, vizuelni i taktilni razvoj, uključujući i uvežbavanja obrasca kretanja, podizanje motivacije i program disanja s maskom, pored roditeljske ljubavi koja je ključni činilac.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Kako da pomognete detetu koje ima povredu mozga"

Upišite komentar...

Glen Doman, biografija

Glen Doman je pionir na polju razvoja mozga deteta i osnivač Instituta za ostvarivanje ljudskih potencijala. Širom sveta čuven rad instituta s decom sa oštećenjima mozga urodio je izuzetno važnim otkrićima i o rastu i razvoju zdrave dece. Doman je živeo i radio s decom u više od stotinu zemalja, od najcivilizovanijih do najprimitivnijih, sprovodeći među njima svoja proučavanja. Napisao je sedam svetskih bestselera iz edicije „Nežna revolucija“, koja, između ostalih, obuhvata naslove Kako da naučite svoju bebu da čita, Kako da naučite svoj...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Glen Doman

Knjige iz istog žanra