Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Kako naučiti engleski preko mapa 2

Kako naučiti engleski preko mapa 2
Oblast:Rečnici i jezici
Izdavač:Memento

"Engleski preko mapa 2" je multimedijalna prezentacija u kojoj se objašnjava sama suština engleskog jezika pomoću mapa uma. Prezentacija počinje glavnom mapom koja se kasnije grana u druge mape, druge oblasti engleskog jezika.

Razlog nastanka prezentacije je da olakša učenje engleskog jezika tako što će u proces učenja uključiti potencijale emocionalne memorije. U emocionalnoj memoriji se nalaze centri za kreativnost, maštu, boju, trodimenzionalnost, asocijacije, radoznalost……čije korišćenje znatno olakšava proces učenja.

Prezentacija se sastoji iz dva dela.

U prvom delu se objašnjava suština gramatike engleskog jezika. Prvi deo nas uči kako se gradi pasiv za svih 12 vremena u engleskom jeziku i kako se formiraju uslovne rečenice i indirektan govor u engleskom jeziku.

U drugom delu se nalazi specijalno osmišljen sistem vežbi koje trebaju da olakšaju usvajanje znanja koje nam nudi prvi deo.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Kako naučiti engleski preko mapa 2"

Upišite komentar...

Beatriz Vilijams, biografija

Beatriz Vilijams nakon što je diplomirala na Univerzitetu Kolumbija i završila postdiplomske studije na Stenfordu, provela je nekoliko godina kao konsultant visokih rukovodilaca u oblasti komunikacija i korporativne strategije, da bi se potom posvetila produktivnijoj delatnosti pisanja romana. S mužem i četvoro male dece živi nedaleko od obale Konektikata, gde se u podjednakoj meri bavi pisanjem i pranjem veša. ... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra