Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Klika – I deo serijala Klika

Klika – I deo serijala Klika
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Čarobna knjiga

Upoznajte Kliku...

Mesi Blok: Sa svojom sjajnom braon kosom i izbeljenim osmehom, Mesi je neprikosnovena gospodarica Klike, kao i društvene scene osnovne škole Oktavijan okruga, eksluzivne privatne škole za devojke okruga Vestčester, u državi Njujork. Mesi zna da biste i dušu proali đavolu samo da budete kao ona.

Dilan Marvil: Mesina zamenica koja svoje vreme troši na šlihtanje Mesi i ispijanje dijetalnih šejkova.

Ališa Rivera: Podla koliko i lepa. Ulazi pod kožu odraslima podjednako kao i mladima jer je, prosto, tako zanosna. Planira da jednog dana zauzme Mesino mesto na prestolu. Možda joj to i pođe za rukom.

Kristen Gregori: Ona je pametna, radna i uvrediće vas do suza pre nego što uspete da izgovorite: „Moja frizura nije grozna!”

Uđite u svet Kler Lajens, nove devojke koja je pristigla sa Floride obuvena u patike i obučena u dve godine stare „gep” tregeruše i koja, očigledno, nije satkana od štofa od kojeg je sačinjena Klika. Na njenu nesreću, Klerina porodica se doseljava u gostinsku kuću na velikom imanju Mesinih roditelja, gde će i živeti dok ne budu mogli sebi da priušte dom. Klerina budućnost se čini gorom od odbačene prošlosezonske „prada” torbe. Međutim, uz malo sreće i mnogo planova, Kler će možda i uspeti da zamiriše na „šanel 19”.

Serijal KLIKA autorke Lizi Harison namenjen je tinejdžerkama, a svoje višemilionske tiraže, titulu Njujork tajmsovog bestselera i ekstremnu medijsku pažnju duguje svom savremenom stilu i temama zanimljivim mlađoj ženskoj publici. Najnoviji modni trendovi u oblačenju, spletke, društvene igre i pozicije, zloće i dobrice, sve to čini koktel za koji se pokazalo da je neodoljiv među tinejdžerkama. Britko, duhovito i inteligentno napisane knjige, fenomenalno dizajnirane, same po sebi su postale brend, pa spadaju u must have prema preporui svih teen časopisa u Americi. Klika… jedina stvar koja je teža od ulaska u nju jeste opstanak u njoj.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Klika – I deo serijala Klika"

Upišite komentar...

Lizi Harison, biografija

Dok je živela u Njujorku, Lizi Harison je pisala i snimala emisije za MTV. Trenutno živi u Laguna Biču, u Kaliforniji, gde piše sledeći roman iz serijala Monstrumska škola, kao poslednju knjigu bestseler serijala Alfe.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Lizi Harison

Knjige iz istog žanra