Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Lean transformacija Srbije

Lean transformacija Srbije
Oblast:Ekonomija i poslovanje
Izdavač:Talija

Vojislav Stoiljković u ovoj knjizi predlaže jedno rešenje za problem sa nezaposlenošću i budžetom u Srbiji. On smatra da je potrebno da se pokrene Lean transformacija i stvaranje Lean kulture, koja kaže da je moguće uraditi više sa manje.
Lean koncept izvodi se iz Toyota Production System i njegov ključni cilj je da se poveća rad koji dodaje vrednost eleminisanjem rasipanja i smanjenjem rada koji ne dodaje vrednost. Lean koncept smanjuje vreme između naloga kupca i isporuke usluge i dovodi do poboljšanja efektivnosti i efikasnosti, što povećava zadovoljstvo korisnika i poboljšava moral zaposlenih.
Prema Lean konceptu dovoljno je pola potrebnog prostora, pola ulaganja u resurse i pola potrebnih sati zaposlenih da se pruži usluga za pola vremena. To je moguće kroz Lean transformaciju, kroz koju Državna uprava i lokalna samouprava dobijaju prostije procese i postaju efektivnije.
Knjiga je namenjena liderima i menadžerima u državnim i lokalnim vlastima koji treba da budu više informisani pri donošenju odluke o Lean implementaciji, tako da ta praksa može da bude razvijena i kod nas.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Lean transformacija Srbije"

Upišite komentar...

Druge knjige autora(ke) Vojislav Stoiljković

Knjige iz istog žanra