Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Licidarske cipele

Licidarske cipele
Oblast:Beletristika
Izdavač:Plato
ISBN:9788644704416

Nastavak romana Čokolada, britanske autorke Džoane Haris.

Vijan Rose je odabrala miran život, koji ne prija njenoj ćerki. Ona žali za nekadašnjim životom punim lutanja, magije, a najviše žali za Ruom, koga je Vijan napustila.
Kada u njihov život nenadano ušeta Zozi de l"Alba, harizmatična žena koja prkosi svim konvencijama to izuzetno prija Vijaninom ćerki, ali samoj Vijan. Ona unosi osveženje u njihov svakodnevni život.
Međutim, kada Vijan shvati da se iza ove harizme, krije jedna izuzetno proračunata i opasna žena, moraće da je izbaci iz svog života. Narvno, to ne ide tako lako, ali u pomoć priskače niko drugi nego Ru, ali i magija i čokolada.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Licidarske cipele"

Upišite komentar...

Džoana Haris, biografija

Džoana Haris je rođena u Barnsliju u Engleskoj. Studirala je na Univerzitetu Kembridž. Petnaest godina je radila kao predavač. Njene knjige objavljene su u preko četrdeset zemalja sveta i osvojile su mnogobrojne međunarodne nagrade. Napisala je nekoliko romana za odrasle među kojima je najpoznatiji Čokolada po kojem je snimljen istoimeni film. Rune su njen prvi roman za mlađe čitaoce.   Džoana živi sa suprugom. Basista je u grupi u kojoj svira još od srednje škole.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Džoana Haris

Knjige iz istog žanra