Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Maili princ

Maili princ
Oblast:Obrazovne i priručnici
Izdavač:Laguna

Mali princ putuje od asteroida B612 i do čudne, njemu strane planete Zemlje. Na tom putovanju otkriva nekoliko drugih planeta i njihove stanovnike. Svi su umišljeni i sebični i bez ikakve ljubavi obavljaju poslove koji malom princu izgledaju kao da su potpuno besmisleni.
Mali princ odlučuje da napusti te svetove i odlazi na Zemlju, gde pada u pustinju Saharu. Na toj planeti bez ljudi, on će spoznati da su rad, ljubav i prijateljstvo vrednosti bez kojih čovek ne može i ne treba da živi.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Maili princ"

Upišite komentar...

Antoan de Sent Egziperi, biografija

Antoan de Sent Egziperi rođen je 29. juna 1900. godine u Lionu u Francuskoj. Rastao je u porodici sa petoro dece (on je bio treće). Iako je od detinjstva pokazivao sklonost ka pisanju ipak je prevagnula njegova želja da postane pilot. Ipak, čak i kada je profesionalno počeo da se bavi letenjem (od 1921. godine) nastavio je da piše. Njegove rukopise videli su poznati francuski pisci, među kojima je bio i Andre Žid, i podstakli su ga da nešto od toga objavi. Godine 1926. izašao je njegov prvi roman Avijatičar. Nastavlja svoju letačku karije...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Antoan de Sent Egziperi

Knjige iz istog žanra