Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Mala tajna

Mala tajna
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Stafa, devojčica koja je stigla u Džejninu školu, veoma je mala i vrlo tanka, s kožom belom kao kreda i pletenicama crnim kao mastilo. Ima smešnu starinsku odeću i priča na čudan način zbog čega joj se svi smeju. Ali to uopšte ne smeta Džejn, koja misli da je Stafa drugačija, smela i sjajna najbolja drugarica.

Međutim, Stafa i njena majka, zastrašujuća ledi Matilda, čuvaju neku tajnu – nešto tako čudno i neverovatno da bi Džejnin život mogao biti u opasnosti ako otkrije tu tajnu.

Kejt Sonders vodi čitaoce u neverovatno maštovit svet divovskih trkačkih paukova i jahača pčela koji prkose smrti. Svet u kojem se snuju pokvarene zavere, gde se događaju uzbudljiva izbavljenja i gde moć drugarstva može da se usprotivi čak i najpodlijem zlikovcu.

„Najvažnije od svega je da kutijU nIko ne sme da otvara. Jesi li razumela?“

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Mala tajna".

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Mala tajna"

Upišite komentar...

Kejt Sonders, biografija

Kejt Sonders je do svoje dvadeset pete godine radila kao glumica, a onda je postala pisac. Autor je šest romana za odrasle a izdala je i zbirku kratkih priča. Za decu je napisala veoma uspeo serijal Veštice iz Belfraja, prema čijim motivima je snimljena velika televizijska serija BBC-ja, kao i Mačak i rat u Smrdljivoj bari, koji su u Opserveru opisali kao: „...prelepo napisan neobuzdan roman za oštrenje kandži“. Kao novinar radila je u Sandi tajmsu, Indipendentu i Sandi ekspresu. Uz to je možete redovno slušati na BBC-jevom radiju četiri....... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra