Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Mali Hektor uči šta je život

Mali Hektor uči šta je život
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
ISBN:978-86-521-0893-0
 Odlomak iz knjige

„Lelor nastavlja tamo gde je stao Sent Egziperi.“ - Profile

Mali Hektor ima sreće u životu, više nego većina dece na svetu: živi sa oba roditelja, tata mu ima dobar posao i ne preti mu opasnost da će ga izgubiti, a mama ume da kuva – a uz to i ona ima dobar posao. Porodica se svakog dana okuplja za večeru, a on i tata povremeno igraju fudbal.

Život, međutim, pred njega postavlja mnoga složena pitanja. Šta je dobro, a šta loše? Kako se razgovara sa devojčicama? Je l’ bolje imati dobre drugove ili dobre ocene? Šta je novac? Može li ljubav da traje večno? Iako mali Hektor ima najbolje i najpametnije roditelje na svetu, ni oni ne znaju odgovor na mnoga pitanja.

Pisac bestselera i psihijatar Fransoa Lelor mudro i duhovito pripoveda priču o detetu kakvo smo svi nekad bili, i o veličanstvenoj pustolovini otkrivanja životnih tajni.

„Ovakve knjige nas podstiču da napravimo predah u svakodnevnom životu. Treba da se isključimo – i razmislimo o najvažnijim stvarima.“ - Jolie

„Lelor piše bezobrazno lagano – kao letnji povetarac. Ali iza toga se kriju filozofska pitanja.“ - Bücher

„Dubokoumna priča, koja iznenađuje pametnim stavovima na temu ljubavi.“ - Gala

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Mali Hektor uči šta je život"

Upišite komentar...

Fransoa Lelor, biografija

Fransoa Lelor (1953) je francuski psihijatar i književnik. Postiplomske studije i istraživanja za doktorsku tezu obavio je na Univerzitetu Kalifornije u Los Anđelesu. Bio je načelnik čuvene pariske bolnice Neker, a sada se bavi pisanjem. Seriju romana o Malom Hektoru posvećenu temama iz oblasti psihologije započeo je 2002. godine, i doživeo veliki uspeh. Njegove knjige su prevedene na mnoge svetske jezike.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Fransoa Lelor

Knjige iz istog žanra