Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Mali princ

Mali princ
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Otvorena knjiga

Iako ćete je najćešće pronaći u odelju za dečije knjige, uako je obavezna lektira u svim školama, Mali princ je knjiga za male i velike. Napisana kao bajka, otkriva utopijski svet kroz priču o dečaku, koji je dospeo sa udaljene sićušne planete i njegovom potragom za odanošću i ljubavi. Ma u kom životnom dobu da se nalazimo, svi tragamo za ovim, zar ne?
Mali princ upoznajae stvarni svet, čoveka, njegove zablude i grehove, otkriva nevinosti najdubiljih i najdragocenijih vrednosti postojanja.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Mali princ"

Upišite komentar...

Antoan de Sent Egziperi, biografija

Antoan de Sent Egziperi rođen je 29. juna 1900. godine u Lionu u Francuskoj. Rastao je u porodici sa petoro dece (on je bio treće). Iako je od detinjstva pokazivao sklonost ka pisanju ipak je prevagnula njegova želja da postane pilot. Ipak, čak i kada je profesionalno počeo da se bavi letenjem (od 1921. godine) nastavio je da piše. Njegove rukopise videli su poznati francuski pisci, među kojima je bio i Andre Žid, i podstakli su ga da nešto od toga objavi. Godine 1926. izašao je njegov prvi roman Avijatičar. Nastavlja svoju letačku karije...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Antoan de Sent Egziperi

Knjige iz istog žanra