Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Miš je dobio grip

Miš je dobio grip
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Plato
ISBN:9788644704270

Slikovnice za bebe i mališane najmlađeg uzrasta, sašivene od platna, punjne vatelinom sa koricama na kojima je urađen vez.

Mekane knjige, koji izgledaju kao jastučići, koje će vaše dete obožavati. Vaše dete sa njima može da se igra, da ih čita, ali i da spava sa njima ili na njima.
Glavni junaci pesmica su takodje sašiveni i izgledaju kao plišana igraćkica u obliku miša, praseta i gusana. Vrpcom su prikačeni za knjgu i smeštaju se u posebne džepove. Ove knjige su odličan izbor za poklon, kao i za to da budu prva knjiga vašeg deteta.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Miš je dobio grip"

Upišite komentar...

Ljubivoje Ršumović, biografija

Ljubivoje Ršumović je rođen u Ljubišu, na Zlatiboru, 3. jula 1939. godine. Školovao se u Ljubišu, Čajetini, Užicu i Beogradu, gde je 1965. godine, diplomirao komparativnu književnost na Filološkom fakultetu. Prve pesme je objavio 1957. godine u užičkim „Vestima“ i beogradskim „Književnim novinama“. 1965. godine zaposlio se u Radio Beogradu, u redakciji programa za decu, kao urednik i autor emisija „Subotom u dva“, Dobro jutro deco“ i „Utorak veče – ...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra