Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Moj komšija zombi - Monstrumska škola 2

Moj komšija zombi - Monstrumska škola 2
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652110025
 Odlomak iz knjige

Žešća je strava u Monstrumskoj školi. Čudovišno je moderno!

Kleopatra de Nil je bila glavna riba među SDA-ovcima, normalcima i svima ostalima u Monstrumskoj školi, ali sad se čuje samo „Frenki ono“ i „Melodi ovo“... te nove devojke svakako umeju da zakomplikuju sve. Kad Kleo ubaci svoje drugarice na snimanje za Tin vog, izgleda kao da se sve vratilo u normalu... sve dok one ne požele da budu u nekom filmu... Frenkinom i Melodinom filmu! Može li kraljica dobiti malo odanosti?

Frenki Štajn je jednom izgubila glavu zbog Breta i zaklinje se da se to neće ponoviti. Mada i nema mnogo izbora: Beka se obmotala oko svog tipa kao folija. Ali Bret smišlja plan koji može pomoći SDA-ovcima da žive slobodno, pa opet lete varnice. Ništa ne može sprečiti Beku da ugasi plamen... čak i po cenu da uništi celu monstrumsku zajednicu.

Sat otkucava tik-tak. Melodi Karver ima kratak rok da spase svog dečka Džeksona, kako ga Beka željna osvete ne bi raskrinkala. Ali Kleo joj kraljevski zagorčava život i sprečava zatvorenu grupu SDA-ovaca da prihvati normalku, iako Melodi misli da ima više sličnosti s njima nego što je mogla i da pretpostavi.

Jesu li čudovišta i normalci stvarno toliko različiti koliko im se na prvi pogled čini?
  Pročitajte Izgubljeno trinaesto poglavlje

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Moj komšija zombi - Monstrumska škola 2"

Upišite komentar...

Lizi Harison, biografija

Dok je živela u Njujorku, Lizi Harison je pisala i snimala emisije za MTV. Trenutno živi u Laguna Biču, u Kaliforniji, gde piše sledeći roman iz serijala Monstrumska škola, kao poslednju knjigu bestseler serijala Alfe.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Lizi Harison

Knjige iz istog žanra