Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Mongolija

Mongolija
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Bivši brazilski diplomata u Kini dobija nalog da pronađe mladog brazilskog fotografa koji je nestao u Mongoliji. Potraga prerasta u putovanje, a oba junaka vode dnevnike u kojima pripovedaju avanture kroz koje prolaze i opisuju utiske o neobičnoj, pomalo zaboravljenoj zemlji i kulturi, što čine fantastičnu pozadinu priče.

Likovi koji prolaze kroz roman ne prestaju da nas iznenađuju polako otkrivajući svoje identitete, zadržavajući veo misterije do poslednjih stranica knjige.

Veliki zaljubljenik u pustinju, Bernardo Karvaljo proveo je dva meseca u unutrašnjosti Mongolije i prešao pet hiljada kilometara. Tokom svog putovanja vodio je dnevnik na osnovu kojeg je nastao nesvakidašnji roman Mongolija.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Mongolija".

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Mongolija"

Upišite komentar...

Bernardo Karvaljo, biografija

Bernardo Karvaljo rodio se 1960. u Rio de Žaneiru. Pisac je, novinar i komentator časopisa Folha de Sao Paulo.  Objavio je zbirku pripovedaka Aberracao i romane Onze, Os bebados e os sonambulos, Teatro, As iniciais i Medo de Sade, u izdanju kuće Compania das Letras.Knjige su mu objavljene i u Francuskoj, Portugalu, Italiji i Švedskoj.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Bernardo Karvaljo

Knjige iz istog žanra