Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Muzej umetnosti

Muzej umetnosti
Oblast:Kultura, umetnost, religija
Izdavač:Data status

Ova svojevrsna enciklopedija umetnosti je pravi muzej - sadrži gotovo 3000 umetničkih dela u više od 450 sala, sa opisima svetskih stručnjaka.
Rad na ovoj knjizi trajao je deset godina, uz udruženu stručnost globalnog tima od 100 specijalista, među kojima su neki od najuglednijih svetskih stručnjaka za umetnost.
Knjiga obuhvata period istorije čovečansta od preko tri milenijuma i uključuje dela iz 650 muzeja i privatnih zbirki sa svih kontinenata. ,,Muzej umetnosti" ima jedinstven format, nalik na stvarne muzeje. Možete istraživati njegovih 25 galerija, od kojih svaka ima svoj niz sala. U svakoj sali postoji uvodni tekst koji jasno objašnjava pokret, temu ili kulturu koja se u njoj nalazi, kao i detaljna legenda za svako delo. Unutar galerija postoje i posebne izložbe, a među izloženim delima mogu se videti slike, freske, fotografije, skulpture, instalacije, video snimci, drvorezi, nakit, vitraži, mozaici, keramika, tapiserije i ilustrovani rukopisi.
Ova knjiga je po oceni kritičara najznačajniji do sada objavljeni pregled isotrije umetnosti od nastanka čovečanstva pa do danas.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Muzej umetnosti"

Upišite komentar...

Knjige iz istog žanra