Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Najlepše mesto na svetu je ovde

Najlepše mesto na svetu je ovde
Oblast:Beletristika
Izdavač:Mono i manjana
ISBN:9788678047046
 Odlomak iz knjige

Iris, tridesetšestogišnja devojka skrhana zbog iznenadne smrti roditelja, jednog sumornog jutra nailazi na neobičan kafe koji se zove Najlepše mesto na svetu je ovde. Ne sluteći da će joj se od tog trenutka promeniti život i pogled na svet, ona ulazi u kafe gde upoznaje Luku, tajanstvenog Italijana u koga će se i zaljubiti. Svakog dana njih dvoje sede za šest različitih magičnih stolova i razgovaraju o životnim temama.

Međutim, sedmog dana Luka nestaje, a zajedno sa njim iščezava i misteriozni kafe. Na mestu gde je nekada bilo Najlepše mesto na svetu, Iris će pokušati da uđe u trag Lukinoj zagonetnoj prošlosti. Ali pravo iznenađenje, koje će ovoj priči dati neverovatan obrt, tek sledi…

Ovaj inspirativni roman govori o malim stvarima koje su nam potrebne za sreću, a koje često ne primećujemo. O svakodnevnoj magiji koja može probuditi usnule emocije koje ranije nismo poznavali. O trenucima koje ne smemo propustiti, jer svaki sledeći može biti lepši od prethodnog, ako mu pružimo šansu. Ovo je knjiga koja nam daje smernice da otkrijemo čaroliju sopstvene duše.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Najlepše mesto na svetu je ovde"

Upišite komentar...

Knjige iz istog žanra