Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Naslednici zemlje - I tom

Naslednici zemlje - I tom
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna

Ovaj roman predstavlja nastavak romana ,,Katedrala na moru" u kome se nastavlja priča o srednjovekovnoj Barseloni, o ljubavi, osveti i naporima da se ostvare snovi.
Godina je 1387. i zvona na crkvi Santa Marija de la Mar i dalje zvone svim stanovnicima četvrti Ribera, ali jedan od njih ih sluša sa posebnom pažnjom. Ugo Ljor je sin mornara koji se utopio u moru, i sada sa samo dvanaest godina radi u brodogradilištu zahvaljujući velikodušnosti jednog od najuticajnijih ljjudi u Barseloni, Arnaua Estanjola.
Ali snovi Uga Ljora srušiće se kada porodica Puig, zavađena s njegovim učiteljem i zaštitnikom, iskoristi svoj položaj kod novog kralja da ostvari godinama priželjkivanu osvetu. Od toga časa, Ugov život protiče u dilemi da li da bude odan Bernatu, prijatelju i Arnuovom sinu jednicu i potrebi da preživi.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Naslednici zemlje - I tom"

Upišite komentar...

Ildefonso Falkones, biografija

Ildefonso Falkones živi u Barseloni sa ženom i četvoro dece. Radi kao advokat.Roman Katedrala na moru napisao je kao omaž svim ljudima koji su učestvovali u pedeset četiri godine dugoj gradnji jedne od najlepših ikada sagrađenih crkava. Ovaj istorijski roman postigao je izvanredan i neočekivan uspeh i kod publike i kod kritičara. Preveden je u trideset dve zemlje i objavljen u milionskom tiražu.Osvojio je brojne nagrade od kojih su samo neke: Euskadi de Plata 2006 za najbolji roman na španskom jeziku, Que Leer 2007 za najbolju knjigu, naj...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Ildefonso Falkones

Knjige iz istog žanra