Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Naučite TypeScript

Naučite TypeScript
Oblast:Računari i Internet
Izdavač:Kompjuter Biblioteka
ISBN:9788673105147

TypeScript je jezik koji omogućava razvoj JavaScripta za poslovne aplikacije. On olakšava programerima u pisanju poslovnih aplikacija, tako što im pomaže da prilikom pisanja koda koriste strogo tipiziranje (strong typing), klase, interfejske, nasleđivanje, generičke komponente i još mnogo toga.
U ovoj knjizi upoznaćete se sa novim jezičkim funcijama TypeScripta. Knjiga sadrži buduće jezičke funkcije JavaScripta, kao što je definisano standardima ES5, ES6 i ES7, koji su sada dostupni u TypeScriptu, i pokazuje kako taj jezik generiše JavaScript kod koji je kompatibilan sa standardom ES3 - čak i kada se koriste nove jezičke funkcije.
Knjiga sadrži mnogo praktičnih primera u kojima ćete se detaljnije upoznati sa korišćenjem klasa, interfejsa i generičkih komponenata, uz napredne jezičke funkcije, kao što su Decorators, async i await tehnike.
Videćete i kako TypeScript funkcioniše u okruženjima Angular 2, Aurelia i React.js i kako možete da integrišete biblioteke nezavisnih proizvođača u svoje aplikacije.
Upoznaćete se i sa modularizacijom u modulima za učitavanja Node.js i AMD.
Knjiga se završava lekcijom u kojoj ćete naučiti kako da napravite industrijske aplikacije.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Naučite TypeScript"

Upišite komentar...

Knjige iz istog žanra