Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Ne znam šta mi bi - MP

Ne znam šta mi bi - MP
Oblast:Sport, hobi, muzika
Izdavač:Mladinska knjiga

Verovato ste bar jednom rekli za nekog da je Nadžak baba ili Radio Mileva, ali da li znate ko su one bile? A znate li šta se dešava s onom jednom čarapom koju nikako ne možemo da nađemo, zašto nas na važnim sastancima ili sahranama ponekad spopadne neodoljiva potreba za kikotanjem i zašto ponekad ne možemo da nađemo pravu reč ili da se setimo nečijeg imena?

Ova knjiga je zapravo kobajagi enciklopedija bića koja nas primoravaju da radimo ono što inače ne bismo ni za živu glavu uradili i koja su kriva za sve one situacije u kojima, kad sve prođe, kažemo samo: „Ne znam šta mi bi!“

Mnoga od tih bića postoje u našem jeziku, u uzrečicama i žargonu, tako da ih često pominjemo ne pitajući se šta su i ko su ona. Među njima su i pundravci, andrmolj, Mira i trista vira, pišljivi bob, kilavi Radovan, Smor i Neizdrž.

Zahvaljujući duhovitom, ali istovremeno i višeslojnom pristupu, ova zabavno-poučna knjiga jednako je zanimljiva i deci i odraslima. Uostalom, na korici jasno piše kome je namenjena: Samo za dorasle!

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Ne znam šta mi bi - MP"

Upišite komentar...

Aleksandar Milajić, biografija

Godina proizvodnje: 1971, Zaječar, SFRJ (skoro nov) Kilometraža: Solidna – završio Građevinski fakultet u Beogradu, gde je radio kao asistent na katedri za teoriju konstrukcija dok mu nije dosadilo, pa se onda malo bavio projektovanjem dok mu i to nije dosadilo, da bi se onda latio prevođenja, što mu još nije dosadilo, a i pisanja. Objavio je veći broj tekstova u OK magazinu i Diners Club Magazinu, preveo kamaru knjiga, jedan je od autora Nenciklopedije. Performanse: Zahtevan i skup za održavanje. Tečno govori u rikverc, na otvorenom putu...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Aleksandar Milajić

Knjige iz istog žanra