Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Nema kraja kornjačama

Nema kraja kornjačama
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Urban reads

Šesnaestogodišnja Ejza trudi se da bude dobra ćerka, dobar đak, dobra drugarica, dobra devojka, ali je muče opsesivne misli zbog kojih se ovi napori čine uzaludnim. A onda neočekivano sazna da je nestao milijarder, otac njenog druga iz detinjstva Dejvisa, i da se nudi nagrada od 100.000 dolara za bilo kakvu informaciju koja bi pomogla u njegovom pronalaženju.
Ejza se odlučuje da traga za njim i biva primorana da se suoči sa sobom i pitanjem svog odnosa sa Dejvisom: zašto je zarobljena u mreži strahova, prinudnih radnji i strepnji, da li neko poput nje može ikome da bude prijatelj, može li ikoga stvarno voleti i kakvo je zapravo to ,,ja" u masi postupaka i misli od kojih većinu nije sama odabrala.
Potresna i iskrena priča o ljubavi, suočavanju sa strahovima i sa sobom, o ljudskoj otpornosti pred nesrećama i snazi prijateljstva za čitav život.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Nema kraja kornjačama"

Upišite komentar...

Džon Grin, biografija

Džon Grin je pohađao internat u Alabami, vrlo sličan Aljaskinom Kalver Kriku. Pošto je diplomirao na koledžu 2000. godine, Grin se preselio u Čikago. Danas radi kao komentator na Javnom nacionalnom radiju u Kad se sve uzme u obzir i za WBEZ, podružnicu radija PR u Čikagu. U potrazi za Aljaskom je njegov prvi roman. Autor je romana Paper Towns i An abundance of Katherines.  Posetite Džona Grina na veb adresi www.sparksflyup.com... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Džon Grin

Knjige iz istog žanra