Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Nešto plavo

Nešto plavo
Oblast:Beletristika
Izdavač:Krug centar
ISBN:9788676320332

Posle velikog uspeha romana "Nešto pozajmljeno" koji je dobio najbolje kritike i postao bestseler "Njujork Tajmsa",Emili Gifin piše roman "Nešto plavo" koji potvrđuje postignuti uspeh i definitivno je svrstava među najčitanije autorke.

"Nešto plavo" je roman o iznenadnim otkrićima jedne žene vezanim za pravo značenje prijateljstva,ljubavi i srećnog kraja.Ovo je roman za svakoga ko se ponekad, čak potajno,zapitao da li je ono što želiš u stvari i ono što ti treba.
"Čita se u dahu,potresna,iskrena...umesto da se opusti u udobnom klišeu uspešne spisateljice,Emili Gifin spretno,vešto i neodoljivo opisuje srca puna nade iza paravana nezavidnih okolnosti koje donosi život."
"Entertainment Weekly"

"Likovi su autentični... Neverovatno dobro opisuje kako je kada imaš trideset godina,a bez momka si u gradu punom dešavanja,kada se tvoj život uglavnom vrti oko prijateljstva i ljubavi u svim njihovim kompleksnim situacijama - rivalstvu i nadi da `će svi na kraju živeti srećno i zadovoljno do kraja života`."
"San Franscisco Chronicle"

"Oštroumna zapažanja i poseban i neodoljiv stil."
"Životno,dinamično,...zanimljivi dijalozi,kompleksnost pravog života,i iskrena toplina."
"Newark Star-Ledger"
"Sarasota Herald Tribune"

"Romani `Nešto plavo` i `Nešto pozajmljeno` su duhovito i domišljato napisani...Možda više nikada nećete posmatrati prijateljstvo ,dužnosti,zamršene igre moći i popuštanja na isti način."
"The Seatlle Times"

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Nešto plavo"

Upišite komentar...

Emili Gifin, biografija

Emili Gifin (rođena 1972) američka je autorka nekoliko čiklit romana koji su postali međonarodni bestseleri.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Emili Gifin

Knjige iz istog žanra