Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Nikom ni reči

Nikom ni reči
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Za Dr Dejvida Beka gubitak je bio isuviše bolan. Svakog dana u poslednjih osam godina proživljavao je užas onoga što se dogodilo. Svetlucavo jezero. Bleda mesečina. Prodorni krici. Noć kada je ostao bez žene. Poslednji put kada ju je video u životu.

Svi mu govore da je vreme da nastavi da živi dalje, da zaboravi na prošlost, jednom za svagda. Ali, Dejvid Bek ne može da prihvati kraj. Na ekranu njegovog kompjutera pojavila se poruka, rečenica koju su znali samo on i njegova pokojna žena. Odjednom, Bek počinje da veruje u nemoguće – da je negde, nekako, Elizabet ipak živa.

Bek je upozoren da ne govori nikom ni reči. Tako i postupa. Zbog toga on izbegava ljude kojima najviše veruje i upušta se u potragu za nejasnim likom čije mu poruke pružaju očajničku nadu. Ali, neko mu je već za petama. Bek se kreće prema srcu mračne i smrtonosne tajne – a neko namerava da ga zaustavi pre nego što tamo stigne.

 

“Ne sećam se kada sam poslednji put osećao takvu žurbu da završim čitanje jednog romana. A u poslednjih 30 stranica, pa, videćete. Pokušajte da čitate NIKOM NI REČI tako polako da možete da uživate u Kobenovom stilu. Biće teško. Ali pokušajte.”
St. Petersburg Times

 

“NIKOM NI REČI počinje potresnom scenom od koje će vam možda krenuti suze, a onda vas povuče na uzbudljivo putovanje na kojem ćete neprestano pogađati i okretati stranice što brže možete, u gotovo očajničkoj želji da saznate šta se dalje desilo.”
Denver Post

 

“Veoma uzbudljiv, brzog ritma, veličanstven pripovedački stil.”
Publishing News

 

“Već nakon petnaest strana knjige Koben vas uvlači. Nakon toga ne usporava ritam… Ako vam za ovu knjigu bude trebalo više od dva dana da je pročitate, budite sigurni da previše radite.”
Detroit News

 

“Očaravajući, originalan i napet triler… uzbudljiv… pametan i jedinstven.”
Los Angeles Times

Posetite: www.harlancoben.com

Komentari čitalaca

Izdvojite tri sata za knjigu, jer nećete moći da je ispustite iz ruku. Priča vas mami da čitate dalje, a neočekivani obrt radnje probudiće vaše interesovanje!

pošiljalac anuska

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Nikom ni reči".

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Nikom ni reči"

Upišite komentar...

o knjizi "Nikom ni reči"

08.12.2013. — Harlan Koben je jedinstven. Ovo je druga knjiga koju sam procitala od njega, tako da vec prepoznajem njegov stil pisanja. Toliko preokreta u jednoj knjizi, taman pomislite da znate sta se desilo, a pisac vas razuveri. Svim srcem cete biti uz doktora Beka i nadati se sa njim da mu je zena jos ziva, a posle, zasto je morala da ode? Kraj knjige gde Bek priznaje svoju ulogu u svemu tome je neocekivan. Ko voli uzbudljive i napete trilere, ovu knjigu ne sme da propusti.

Harlan Koben, biografija

Povodom jednog od Kobenovih romana (Darkest Fear), list Chicago Tribune je autora opisao slikovitom frazom „Rejmond Čendler sreće Bridžet Džons“, ciljajući na Kobenov dar da unese crtu duhovitog u trilerske zaplete. Glavni lik sedam Kobenovih romana je Majron Bolitar, sportski agent koji se uvek nađe u nevolji, što zbog svojih klijenta, što zbog svoje prošlosti. Bolitarov lik opravdava navedena poređenja Kobena sa drugim piscima: snalažljivost u zapletima i britak humor doneli su autoru nagrade za tri od sedam ovih romana (Edgar za Fade A...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Harlan Koben

Knjige iz istog žanra