Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Noćni razgovori

Noćni razgovori
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Šta te drži budnom cele noći.

Petra Flint i Arlo Sevidž voleli su se kao tinejdžeri na onaj čedan, staromodan način. Nikada zaista nisu rekli jedno drugom šta osećaju.

Sada, godinama kasnije, zanesena i kreativna Petra danju je draguljar koji stvara divan, složen nakit od plemenitih metala i treperavog dragog kamenja. Ali noću, ona je mesečarka, nesposobna da potpuno miruje.

Arlo živi u Severnom Jorkširu i predaje u neobičnom internatu za dečake. Poput Petre, i on sa sobom nosi nešto zbog čega mu je noću teško da spava.

U maloj poslastičarnici jednog kišnog dana, Arlo i Petra ponovo stoje jedno pred drugim. Da li je ovo druga prilika? Zar staro zlato nije podjednako dobro kao i novo?

Ipak, da bi ljubav procvetala, moraju konačno da ostave prošlost za sobom. Prošlost koje se Petra baš i ne seća. Prošlost koju Arlo želi da zaboravi.

„Zanosno osećajna drama koja će se sigurno naći na listi bestselera.“ - Eve

„Neodoljiva knjiga koja se bavi svim onim što čini život: ljubavlju, seksom, vernošću i, pre svega, prijateljstvom.“ - Glamour

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Noćni razgovori".

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Noćni razgovori"

Upišite komentar...

o knjizi "Noćni razgovori"

09.12.2013. — Neodoljiva prica o pravom prijateljstvu, simpatijama iz detinjstva koje posle 17 godina prerastaju u pravu ljubav, mesecarenju i tanzanitu. Arlo je profesor koji 5 godina krije tajnu zbog koje je iskljucio ljubav iz svog zivota. Petra je zena koja je prezivela sok sa osam godina, nakon cega redovno mesecari. Dozvolite sebi da vas obasjaju plavoljubicaste boje tanzanita ove knjige.

Freja Nort, biografija

Freja Nort se 1991. godine odrekla doktorata da bi napisala prvi roman Seli. Četiri godine je zanemarivala roditelje i prijatelje koji su je molili da „nađe pravi posao“. Primala je socijalnu pomoć i radila niz honorarnih i privremenih poslova kako bi se izdržavala za vreme pisanja. Godine 1995. osmelila se i poslala tri poglavlja i stranicu potpuno izmišljenih kritika vrhunskom književnom agentu i naišla na uspeh: pet izdavača se otimalo za njenu knjigu. Živi s porodicom u Londonu. Za više podataka o Freji Nort posetite njen veb-sajt na ...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra