Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Oluja mačeva - deo prvi: Čelik i sneg

Oluja mačeva - deo prvi: Čelik i sneg
Oblast:Fantastika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

"Maštovit, briljantno vođen, prepun iznenađenja, ovo je roman koji u velikom stilu dokazuje da je Martin najveći živi pisac epske fantastike"
Independent

Od petorice takmaca za krunu, jedan je mrtav, jedan poražen, a rat se ipak rasplamsava žešće nego ikada. U svet se polako vraća davno zaboravljena magija, nova savezništva se sklapaju a stara raskidaju, neke bitke se vode mačevima i kopljima, a druge, odlučnije, perima i gavranovima.

Dok Džon Snežni jaše s divljanima, njegov brat Rob, neporažen na bojnom polju, mora da se suoči sa izazovima sa kakvim se do sada nije sretao. Tirion Lanister pokušava da se izbavi iz mreže spletki koju plete njegova sestra, a Arja Stark u potrazi za domom luta opustošenom i spaljenom zemljom...

A dok kraljevstvom besni oluja mačeva, sa severa neumoljivo stiže hladnoća, užas koji preti da uništi sve što je ljudsko.

Posetite: www.georgerrmartin.com

Komentari čitalaca

Da li ste bili toliko naivni da poverujete da je Martin u prve dve knjige otvorio sve karte? Nekako se čini da uspeva da mu svaka sledeća knjiga bude bolja od prethodne, tako da ćete konačno razumeti zašto su "Pesme leda i vatre" serijal fantastike, što se teško dalo videti iz "Igre prestola". Magije i čarobnjaci jačaju, a zmajevi rastu. Novi pripovedači neverovatno lako tkaju svoj svet oko vas i bezobzirno vas uvlače u njega, dok Martin, nalik savršenom lutkaru, lako vuče niti radnje koja je sve, samo ne predvidljiva. Zavrteće vam se u glavi ne od razmera sveta, već od detalja koji ga čine toliko realnim da čak i iznenađenja koja vas čekaju na svakom koraku ne predstavljaju veštački produžetak priče, već prosto priču života. Bez preterane hvale, ako ne zatražite nastavak čim zatvorite poslednju stranicu, sigurno ste prespavali knjigu.

pošiljalac m?ba

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Oluja mačeva - deo prvi: Čelik i sneg"

Upišite komentar...

Džordž R.R. Martin, biografija

Džordž Martin rođen je 1948. godine u Nju Džersiju kao Džordž Rejmond Ričard Martin. Sklonost ka pisanju razvio je još kao dete, pišući priče o čudovištima i prodajući ih komšijskoj deci. Kasnije, u srednjoj školi, postao je ljubitelj stripa i predani kolekcionar, usmerivši svoje literarno delovanje na pisanje strip scenarija za različite opskurne fanzine. Prvi profesionalni ugovor sklopio je 1970, prodavši priču za strip Heroj. Godine 1971. diplomirao je žurnalistiku na univ...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Džordž R.R. Martin

Knjige iz istog žanra