Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Omega

Omega
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Ruka čijim je zamahom otpočela era hrišćanstva i dalje upravlja našim sudbinama.

Drevni monaški red

Tajne službe

Pravoslavna crkva

I dve hiljade godina hrišćanske istorije

Daleko od očiju sveta, u ruševinama starog napuštenog manastira, leži sakriven metalni kovčežić. Oni koji žude za njegovom tajnom neće prezati ni od čega da ga se dokopaju. Ali... istina koju ta limena kutija čuva užasnija je od svega što bi iko mogao da zamisli.

Shvativši da se igrom slučaja našao u vrtlogu sukoba, između Ruske crkve, interesa Malteških vitezova i ljudi čije su namere krajnje sumnjive, glavni junak Jan Novak, prevodilac KFOR-a na Kosovu, susreće se sa strašnom istinom koja se skriva od sviju nas.

Omega je roman o kraju i početku istorije, o vladarima iz senke i sučeljavanju pojedinca s tajnom na kojoj počiva civilizacija.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Omega".

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Omega"

Upišite komentar...

Nenad Cvetičanin, biografija

Nenad Cvetičanin, rođen 1966. godine, je pisac, prevodilac, novinar, muzičar. Tokom 80-ih godina bio je aktivni član niških kultnih rok-grupa „Arnold Layne“ i „Dobri Isak“ sa kojima je objavio više muzičkih izdanja. Autor je muzike za nekoliko pozorišnih predstava (Dama s kamelijama, Ljubavno pismo, Karantin). Preveo je desetak knjiga (POPism, Golem, Kleopatra, ...Bil Bejli se više ne vraća kući). Bio je urednik informativnog programa TV Politika, glavni i odgo...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra