Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Osveta imitatora – III deo serijala Klika

Osveta imitatora – III deo serijala Klika
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Čarobna knjiga

Pet lepotica uskoro će poružneti…

Mesi Blok: Kad Mesi bude otkrila da Ališa pokušava da okupi sopstvenu kliku, šokiraće se skoro kao da su frulica pantalone odjednom postale kul! Naravno, ona će morati da podseti Ališu da kačenje sa Mesi može da odvede samo na jedno mesto – na gomilu odbačenih stvari.

Kler Lajens: Konačno je uspela! Ušla je u Kliku i pri tom je obožava Kam, supersladak dečko iz Brajervud škole. Ali da li će joj poći za rukom da se održi u Mesinom krugu najužih prijatelja?

Kristen Gregori: Rastrzana između dve klike, odjednom je njeno prijateljstvo traženije nego nove „seven” farmerke. Koga će ona odabrati?

Dilan Marvil: Uverena da Mesi više nije dovoljno dobra. Možda će prići Ališinoj kliki. Da li će je Mesi zameniti jeftinom kopijom?

Ališa Rivera: Njen je novčanik prepun kreditnih kartica, a orman nabijen markiranom garderobom. Ali ima li ono što je zaista potrebno da napravi sopstvenu kliku?

Serijal KLIKA autorke Lizi Harison namenjen je tinejdžerkama, a svoje višemilionske tiraže, titulu Njujork tajmsovog bestselera i ekstremnu medijsku pažnju duguje svom savremenom stilu i temama zanimljivim mlađoj ženskoj publici. Najnoviji modni trendovi u oblačenju, spletke, društvene igre i pozicije, zloće i dobrice, sve to čini koktel za koji se pokazalo da je neodoljiv medu tinejdžerkama. Britko, duhovito i inteligentno napisane knjige, fenomenalno dizajnirane, same po sebi su postale brend, pa spadaju u must have prema preporuči svih teen časopisa u Americi.

Klika… jedina stvar koja je teža od ulaska u nju jeste opstanak u njoj.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Osveta imitatora – III deo serijala Klika"

Upišite komentar...

Lizi Harison, biografija

Dok je živela u Njujorku, Lizi Harison je pisala i snimala emisije za MTV. Trenutno živi u Laguna Biču, u Kaliforniji, gde piše sledeći roman iz serijala Monstrumska škola, kao poslednju knjigu bestseler serijala Alfe.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Lizi Harison

Knjige iz istog žanra