Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Palata rajskog zadovoljstva - prvi deo

Palata rajskog zadovoljstva - prvi deo
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Uživajte u opojnoj, strasnoj drami!
Sandej ekspres

Kina 1899. godine. Oslabljena dinastija bespomoćno posmatra kako joj zapadne sile nadiru u zemlju. Ali zbog suše i gladi, tajno društvo zove na pobunu.

Jedna mlada Engleskinja, nesvesna onoga što se zakuvava oko nje, dolazi u grad Šišan. Za strance, život se sastoji od piknika i lova na tigrove, ali za Helen Fransis postoje i druga, opasnija uživanja.

Međutim, Helen Fransis i drugi Zapadnjaci uskoro će se naći u velikoj opasnosti, jer se ustanici potajno okupljaju u šumama i brdima.

A na kraju puta Palata rajskog zadovoljstva mami: mirisne sobe jednog bordela s pogledom na mesto za pogubljenja nude utočište – ali po cenu koju je malo ko spreman da plati...

„Apsolutno predivno – čaroban roman!“
Peni Vićenci

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Palata rajskog zadovoljstva - prvi deo"

Upišite komentar...

Adam Vilijams, biografija

Adam Vilijams, čija je porodica živela u Kini od kraja devetnaestog veka, rodio se 1953. godine i odrastao u Hong Kongu. Školovao se u Kini i Velikoj Britaniji. Radi u konglomeratu Trgovačkih predstavništava Velike Britanije za Daleki istok. Godine 1999. odlikovan je Ordenom britanske imperije. Oženjen je i ima dvoje dece. Roman Palata rajskog zadovoljstva napisao je inspirisan događajima iz porodične istorije – životom sestre njegovog pradede i njenog muža koji su otvorili lečilište u selu nadomak Čangčuna u Mandžuriji i zamalo izbegli s...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Adam Vilijams

Knjige iz istog žanra