Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Petar Pan u grimizu

Petar Pan u grimizu
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Prvi zvanični nastavak Petra Pana Dž. M. Barija.

 

 

Nešto nije u redu u Nedođiji. Iz nje cure snovi – neobično stvarni snovi o gusarima i sirenama, o ratničkim bojama i krokodilima. Za Vendi i Izgubljene Dečake to predstavlja jasan signal – Petru Panu je potrebna njihova pomoć, što znači da je vreme da učine ono nezamislivo: da ponovo odlete u Nedođiju.

 

Ali, u Nedođiji se sve promenilo, a opasnosti na koje tamo nailaze daleko prevazilaze sve njihove snove...

 

Petar Pan u grimizu je posebno odobrila Velika dečja bolnica u Ulici Ormond kao zvanični nastavak Petra Pana Dž. M. Barija. Ova knjiga nas, u pravom Barijevom iskričavom stilu, vraća njegovom nezaboravnom junaku, u zemlju gusara i vila, detinjstva i istraživanja. Ali nas, isto tako, vodi i napred – s novim likovima u koje ćemo se zaljubiti, u nove avanture od kojih srce lupa brže i ka novim pogibeljnim opasnostima koje treba savladati – sve to povezano u celinu čarobnom vilinskom prašinom.

 

Povratak u Nedođiju je avantura koju nikada nećete zaboraviti.

 

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Petar Pan u grimizu"

Upišite komentar...

Džeraldin Mekorkran, biografija

Pre nego što se 1988. godine posvetila pisanju knjiga, Džeraldin Mekorkran je čitavu deceniju radila u izdavaštvu. Napisala je 130 knjiga za decu i odrasle, a njena dela ovenčana su nekim od najprestižnijih književnih nagrada: Carnegie Medal, Guardian Children's Fiction Award, Whitbread Children's Book of the Year (tri puta), Smarties Bronze (četiri puta) itd. www.peterpaninscarlet.com www.geraldinemccaughrean.co.uk... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Džeraldin Mekorkran

Knjige iz istog žanra