Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Peti jahač

Peti jahač
Oblast:Trileri
Izdavač:Mladinska knjiga

NEKO UMIRE
Mlada majka, koja se oporavlja u jednoj bolnici u San Francisku, iznenada počinje da se guši. Dugme za pozivanje medicinskog osoblja ne dovodi pomoć na vreme. Bolnički lekari, koji spadaju u najbolje u zemlji, potpuno su zbunjeni njenom iznenadnom smrću.

APOKALIPSA SE BLIŽI
Nije to prvi takav slučaj u dotičnoj bolnici. Neposredno pred otpuštanje iz bolnice stanje pacijenta se naglo pogoršava i on umire. Uz pomoć nove članice Ženskog kluba za rešavanje ubistava Juki Kasteljano, poručnica Linzi Bokser pokušava da pronikne u tajnu ovih tragičnih zbivanja.

PETI JAHAČ JAŠE
U haotičnoj trci s vremenom Linzina istraga razotkriva grupu uticajnih ljudi odlučnih u tome da zaštite svoju reputaciju po svaku cenu. I dok bolnica vodi strašan sudski rat, koji privlači pažnju cele nacije, Linzi i Ženski klub za rešavanje ubistva tragaju za nemilosrdnim ubicom među cenjenim bolničkim osobljem.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Peti jahač"

Upišite komentar...

Džejms Paterson, biografija

Iako kao svog omiljenog autora često navodi Markesa, Džejms Paterson priznaje da su na njega najinspirativnije delovali filmovi Dan šakala i Isterivač đavola. U intervjuu datom listu Chicago Tribune 2001. godine, on kaže: 'U jednom momentu sam odlučio da u meni ne leži Uliks, ali da bi mogao ležati Dan šakala.' Ta odluka dovela je do brojnih pojavljivanja Patersonovog imena na listama bestselera i preko 20 napisanih romana. Pošto je napisao nekoliko uspešnih trilera, Paterson je ranih devedesetih došao na ideju da kreira lik afroameričkog...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra