Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Pilotova žena

Pilotova žena
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

"Izuzetan roman o našoj potpunoj nemoći da upoznamo one koji su nam najbliži."
Daily Telegraph

Teško je i naslutiti na šta sve može da bude spremna žena kada nezamislivo postane njena stvarnost. Iz pera autora bestselera POSLEDNJI SUSRET stiže neodoljiv i snažan roman koji postavlja pitanja na koja većina nas nema odgovor, svrstavajući tako Anitu Šriv među najbolje romansijere današnjice.

Udavši se za pilota, Ketrin Lajons je znala da mora biti spremna na nenadane vesti, ali ništa nije moglo da je spremi za noćno kucanje na vratima i vest da joj je suprug stradao u udesu. I dok se bori sa svojim bolom, ona iznenada mora da se suoči i sa uznemirujućim glasinama o čoveku koga je volela i životu koji je prihvatala bez razmišljanja. Razapeta između želje da zaštiti sećanje na svog supruga i poriva da sazna istinu, Ketrin kreće u potragu za odgovorom na pitanje da li je ona ikada poznavala čoveka koji joj je bio muž. Odlučna da spozna istinu o svom braku, ona se suočava sa zapanjujućim spoznajama o tajnama koje čovek može da skriva i o postupcima koje žena može da preduzme.

"Neodoljivo... Nežna ljubavna priča, a istovremeno i povest o unutrašnjem bolu... Od trenutka kada Ketrin otvori vrata, čitalac neće moći da prestane da okreće stranice."
Washington Post

"Izuzetno zanimljivo... Šriv veoma vešto prikazuje etape kroz koje čovek prolazi da bi se naučio da živi sa nezamislivim."
San Francisco Chronicle

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Pilotova žena".

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Pilotova žena"

Upišite komentar...

Anita Šriv, biografija

Za mnoge čitaoce, snaga romana Anite Šriv leži u dobroj kombinaciji eskapističkih elemenata jedne ljubavne priče i kompleksnosti kakva obično nije povezana sa ljubavnom tematikom. Knjige ove autorke su bogate strašću i erotikom koja čitaoce prosto tera da okreću stranice, ali Šriv isto tako ne zaboravlja na karakter svojih likova, njihovu složenost, odnose, motive i živote. Sedamdesetih, Anita Šriv je radila kao nastavnik i novinar. Dobar deo njenih dela iz tog perioda zasnovan je upravo na tim iskustvima. Za priču Pored ostrva, lutajući ...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Anita Šriv

Knjige iz istog žanra