Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Poaro- rani radovi

Poaro- rani radovi
Oblast:Beletristika
Izdavač:Mladinska knjiga

Herkul Poaro s oduševljenjem priča kako je najbolji detektiv na svetu. Stoga povratak u prošlost i podsećanje na osamnaest slučajeva, zahvaljujući kojima je stekao ovakvu profesionalnu reputaciju, uvek predstavlja izuzetno iskustvo. Kako je tad tek gradio karijeru, očigledan je žar s kojim je rešavao i najzagonetnije misterije.

Kapetan Higins, njegov prijatelj, zabeležio je ovih osamnaest ranih slučaja - od krađe i pljačke preko otmica do ubistva - koji su predstavljali odličnu i zahtevnu vežbu za čuvene Poaroove male sive ćelije.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Poaro- rani radovi"

Upišite komentar...

Agata Kristi, biografija

Agata Kristi je najobjavljivanija autorka svih vremena. Jedino Biblija i Šekspir premašuju ukupni tiraž njenih dela – prodato ih je milijardu na engleskom jeziku i još milijardu u prevodu na stotinu drugih jezika. Napisala je osamdeset detektivskih romana i zbirki priča, devetnaest pozorišnih komada, dva memoarska dela i šest ljubavnih romana pod pseudonimom Meri Vestmakot. U pisanju detektivske proze prvi put se okušala dok je za vreme Prvog svetskog rata radila u jednom bolničkom dispanzeru.Već u svom prvencu, naslovljenom Tajanstveni d...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra