Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Pobunjeni tinejdžer

Pobunjeni tinejdžer
Oblast:Tinejdžeri
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

ŠEST MESECI U ŽIVOTU NAJOPASNIJEG TINEJDŽERA NA SVETU!

    Svi momci i devojke (ali i roditelji) pronaći će u ovoj knjizi sve ono što ih je oduvek zanimalo a nisu imali koga da pitaju, ali će saznati i mnoge stvari za koje bi bili srećniji da ih nisu nikada čuli.

Nik Tvisp ima četrnaest godina. Pred vama su zapisi iz dnevnika ovog prerano sazrelog Kalifornijca, čije nastojanje da osmisli svoje pohađanje škole, da izađe na kraj s razvedenim roditeljima i izgubi nevinost, rezultira njegovim burnim preobražajem od skromnog četrnaestogodišnjaka u otvorenog buntovnika. I dok mu se porodica raspada, svet se ruši i policija blokira sve izlaze iz grada, Nik mora da se uhvati u koštac s besparicom, beskućništvom, gulagom javnih škola, kompetitivnim ocem i ubistvenim očnjacima koji mu prete, rastrzan olakom erekcijom u gorljivom nastojanju da stekne naklonost lepuškaste Šini Saunders, njegove tinejdžerske boginje i intelektualne savesti.

Urnebesno smešan i zabavan roman, Pobunjeni tinejdžer je prvi deo trilogije o dogodovštinama Nika Tvispa i ujedno najveći uspeh američkog pisca S. D. Pejna. Nikovi dnevnici su žestoki i duhoviti do suza, a njegova zapažanja o životu oko njega neobično tačna i prožeta cinizmom.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Pobunjeni tinejdžer"

Upišite komentar...

C. D. Pejn, biografija

C. D. Pejn rođen je 1949. godine u gradu Akronu u američkoj državi Ohajo. Diplomirao je na Harvardu, jednom od najprestižnijih univerziteta u SAD, oženjen je i živi na obali zaliva naspram San Franciska. Napisao je knjigu sastavljenu od dnevnika glavnog junaka, četrnaestogodišnjeg Nika Tvispa. Pobunjeni tinejdžer je prvi deo trilogije koju sačinjavaju još Tinejdžer u ropstvu i Tinejdžer u izgnanstvu. Objavio je i roman Frisco Pigeon Mambo, kao i dramu Američka kraljica: kraljevska komedija u tri čina. www.nicktwisp.com... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) C. D. Pejn

Knjige iz istog žanra