Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Ponoć u njenim rukama

Ponoć u njenim rukama
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna

Ana puni trideset i tri godine. Dugo je već sa Miroslavom i planira da mu postavi jedno pitanje uoči njenog rođendana zbog kojeg će on provesti noć budan.
On će joj spremiti trideset tri poklona načinjena od fragmenata iz njihovog života, čijim tumačenjem nastoji da odgonetne ono što se godinama sakupljalo.
Miroslav će početi da razmišlja i sklopi sliku o zajedničkom životu u kojem je mnogo toga ostalo prećutano. On strepi da ne može da pruži ženi jedino za čime ona žudi.
Uznemirujuća priča o onome što parovi prećutkuju i kada misle da su sasvim iskreni, o onome što uskraćuju jedno drugom i kad su uvereni da se bezuslovno vole, o stvarnosti koja uzurpira njihov unutrašnji svet čak i kada duboko veruju da njihovu ljubav ništa ne može da sruši.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Ponoć u njenim rukama"

Upišite komentar...

Zoran Penevski, biografija

Zoran Penevski (1967) je pisac, scenarista i prevodilac. Autor je romana „Lektor“ (SKC Novi Sad, 2015), „Tragovi odsustva“ (Okean, 2008), „Manje važni zločini“ (stipendija Fonda „Borislav Pekić“, Okean, 2005) i dr. Napisao je scenarija za strip-albume „Korporativni pandemonijum“ (crtež A. Zolotić, Besna kobila, 2015; nagrada ULUPUDS-a za strip godine), „Des Rivierès sur les Ponts“ (crtež G. Josić, Delcourt, 2004), „Filip i Olga - knjiški moljci“ (crtež D. Pavlić; System Comics, 2012). Sa Ivicom Stevanovićem koautor je prvog srpskog grafič...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Zoran Penevski

Knjige iz istog žanra