Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Ponoćno sunce

Ponoćno sunce
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna

Godina je 1977, avgust mesec. Jun Hansen izlazi iz autobusa u selu Kosund na Finmarčkoj visoravni kako bi pobegao od severne prestonice. Naime, da bi sakupio novac za lečenje svoje ćerke od leukemije, prodavao je hašiš, ali sve se otelo kontroli kada je Ribar, kralj tržišta narkoticima u Oslu, zaključio da je za smrt jednog njegovog plaćenog ubice kriv upravo Jun.
Jun dobija ponudu da postane novi Ribarov plaćeni ubica, međutim, Jun nije sposoban za to i zato beži. On se Laponcima u Finmarku predstavlja kao Ulf, putnik koji je došao u lov na ptice. On upoznaje lokalno stanovništvo i ubrzo se upliće u intrige oko Lee, udate za Huga, ribara iz moćne porodice koji je nestao na pučini. Sa pozajmljenom puškom, Jun se upućuje u lovačku kolibu na visoravni ne bi li uhvatio čoveka koji se predstavlja kao Ulf.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Ponoćno sunce"

Upišite komentar...

Ju Nesbe, biografija

Ju Nesbe je rođen 29. marta 1960. godine. Poznati je norveški muzičar i pisac bestselera. Diplomirao je ekonomiju i radio kao berzanski broker i novinar. Sada peva u rok bendu Di Derre, ali je najpoznatiji po seriji trilera o detektivu Hariju Huleu, prevođenoj na 30 jezika. Živi u Oslu. ... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Ju Nesbe

Knjige iz istog žanra