Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Povratak mladog princa

Povratak mladog princa
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Laguna

Mnogo puta sam se pitao, kao možda i vi sami, šta bi se dogodilo s malim princem, da danas živi među nama? Kakva bi mu bila mladost? Kako li bi svoju nevinu dušu uspeo da sačuva od kaljanja?

Trebalo mi je mnogo godina da odgovorim na ta pitanja, a čak i tako, može biti da odgovori koje sam pronašao važe samo za mene. Ali možda (i to se nadam) oni mogu da posluže i da se delimice osvetli put deteta koje svako od nas nosi u sebi.

Zato se usuđujem da pišem tebi, dragi čitaoče, na početku novog stoleća i novog milenijuma, sa svetlijim pogledom na naše doba, da bih ti pomogao da budeš malo manje nesrećan.

Pošto sam to rekao, sada ću ti ispričati šta se desilo, upravo onako kako se zbilo.

Ako se osećaš kao da si sâm na svetu, ako ti je duša još čista, ako ti u očima čak i sada vrca čuđenje deteta, možda ćeš, dok budeš čitao ove stranice, naći da ti se zvezde opet smeše, i možda ćeš moći da ih čuješ kao da su petsto miliona zvona.“

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Povratak mladog princa"

Upišite komentar...

Alehandro Giljermo Romers, biografija

Alehandro Giljermo Romers je rođen u Buenos Ajresu 1958. u porodici koja mu je omogućila da stekne izvanredno obrazovanje. Počeo je da piše kao dete, a njegovi stihovi su nagrađeni brojnim nagradama. Iako je kao vrlo mlad postao uspešan biznismen, uvek se trudio da učini svet boljim mestom. Njegov roman Povratak Mladog Princa zanimljiv je duhovni roman. Prvo izdanje je prodato u Argentini u 65.000 primeraka.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra