Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Pozovi L za luzerku – VI deo serijala Klika

Pozovi L za luzerku – VI deo serijala Klika
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Čarobna knjiga

Mesi Blok: Odbor lepotica je na ivici da moli direktorku Barns da ih ponovo primi u OŠOO kada filmski režiser Rupert Man poziva devojke na audiciju za svoj novi tinejdžerski blokbaster – Pozovi L za luzerku. Mesi pakuje svoje somotske pantalone s ravnim nogavicama marke „seven“, vezuje svoje nove veštačke pramenove u visok konjski rep i kreće u LA zajedno sa svojim prijateljicama, i to u fah-moznom privatnom avionu filmskog studija. Ali kada pristignu na mesto snimanja, svi počinju da se ponašaju prema Kler kao da je ona zvezda. Pozovi Š da skapiraš š’a se dešava?! Pozovi Š za šta je sad ovo?

Kristen Gregori: Roditelji joj ne dozvoljavaju da promoli glavu iz Vestčestera, dok se njene prijateljice sjajno provode. Pa šta? Tu su momci iz akademije Brajervud da joj prave društvo, uključujući i simpatije „određenih persona“...

Ališa Rivera: Rad na razglasu OŠOO pokazao se kao odlična praksa za njenu trenutnu ulogu – izveštača Dnevne šarenice s mesta snimanja.

Dilan Marvil: Na novoj je dijeti, sačinjenoj isključivo od ovsenih pahuljica. Dobro je što nije pozvana u LA, s obzirom na činjenicu da većinu vremena provodi trčeći u toalet.

Kler Lajens: Mažnjava glavnu ulogu. Sprijateljuje se s popularnom tinejdžerskom zvezdom. Otvaraju joj se vrata čudesnog sveta – odlazi na glamurozne žurke, slika se za mnoge časopise i dobija na poklon gomilu besplatnih pari „kedsica“. Ona živi svoje snove! Ali šta će se dogoditi kada Kem sazna da se Kler ljubi s jednom popularnom holivudskom zvezdom?

Klika... Jedina stvar koja je teža od ulaska u nju jeste opstanak u njoj.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Pozovi L za luzerku – VI deo serijala Klika"

Upišite komentar...

Lizi Harison, biografija

Dok je živela u Njujorku, Lizi Harison je pisala i snimala emisije za MTV. Trenutno živi u Laguna Biču, u Kaliforniji, gde piše sledeći roman iz serijala Monstrumska škola, kao poslednju knjigu bestseler serijala Alfe.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Lizi Harison

Knjige iz istog žanra