Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Precrtani

Precrtani
Oblast:Drama
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652121717

Precrtani je nesvakidašnji triler o živim likovima, tinejdžerkama, propalim rokerima, sumnjivim biznismenima i ostalim marginalcima koji se bore da opstanu na ovom svetu.
Bleki, nekadašnja beogradska rok faca, napustio je Beograd, ali kada ostaje bez devojke Alise, vraća se i suočava se sa demonima iz prošlosti i svim svojim pogrešnim odlukama. Bleki počinje da radi kao barmen u jednom beogradskom kafiću i postaje svedok ponašanja nove generacije koja je zauzela Beograd.
Taca je jedna od tinejdžerki, pripadnica te nove generacije. Ona živi u stalnoj borbi sa svetom i životom oko sebe i ne miri se sa postojećim stanjem.
Svi ti likovi su povezani beogradskim mračnim podzemljem.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Precrtani"

Upišite komentar...

Dejan Katalina, biografija

Dejan Katalina rođen je 1971. godine u Beogradu. Objavio je devet knjiga proze, među kojima su najzapaženije zbirke priča Varikina i Kako izbeći ljubav na svakom ćošku, kao i romani Teranje, Pesak u klompama i Košmarenje. Sarađivao je na sastavljanju kultnog Leksikona YU mitologije i pisao veoma čitan blog na sajtu pressonline. Više od dvadeset godina bavi se novinarstvom. Bio je najmlađi urednik časopisa „Duga“. Uređivao je i magazine „Glamur“ i „Zoom“. Kraće vreme živeo je u Aleksandriji (Egipat) i Londonu. Živi i radi u Beogradu.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Dejan Katalina

Knjige iz istog žanra