Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Prvi za lovu

Prvi za lovu
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

"Ivanovič... zabavna i neumorno inventivna."
Los Angeles Book Review

Stefani Plam ostaje bez posla, bez novca, kola joj zaplenjuju da bi naplatili dugove. Pa kome da se vredna devojka obrati kad postane gusto? Odlazi kod Vinija, profesionalnog agenta za kaucije. Stefani veruje da je to sasvim fini posao, ako ga dobiješ - jurnjava za odbeglim robijašima i to za 10.000 dolara po glavi. Stoga ulazi u igru.

Njen prvi zadatak: privesti Džoa Morelija, bivšeg policajca u bekstvu od optužbe za prvostepeno ubistvo. Tu je još i uvrnuti bivši šampion u boksu, koji je prati, kao i njena gadna navika da prvo kaže hop, a onda skoči! Ako se Stefani pod hitno ne izvešti, prvi leš u njenoj karijeri mogao bi da bude upravo njen!

 

"Pisan britko, dosetljivo i u brzom ritmu."
USA Today

"Nailazi hučeći, kao talas svežine... Klizi kao hladno piće iz velike čaše."
The Washington Post

"Kao prvo, ovako zabavni i samouvereni romani retko se sreću; oštrouman i nepristojan dijalog takođe je neuobičajen. Junakinja s petljom koju ovde upoznajemo jeste Stefani Plam iz Trentona u Nju Džerziju; bivši nakupac, sada bez posla, bez kola, bez nameštaja. Ali zato ima hrčka, poremećenu babu, brižne roditelje i nekoliko pari biciklističkih šortseva... Kakav divan džumbus."
Publishers Weekly

 

Najbolja knjiga na listi Publishers Weekly

Nominacija za nagradu "EDGAR"

Jedini pisac čijih je svih sedam romana među 30 najprodavanijih trilera godine

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Prvi za lovu".

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Prvi za lovu"

Upišite komentar...

Dženet Ivanovič, biografija

Pošto je 1994. godine, kako sama kaže, 'pila pivo sa policajcima i naučila da puca', Dženet Ivanovič je napustila karijeru pisca ljubavnih novela da bi kreirala lik Stefani Plam, agenta za kaucije, koji se premijerno pojavljuje u romanu Prvi za lovu. Kritika je bila oduševljena nazvavši pojavu Plamove 'talasom svežine koji klizi kao hladno piće' (Washington Post). Roman je svojoj autorki doneo mesta na vrhovima lista bestselera i nominaciju za nagradu Edgar. Stefani Plam je, poput autorke, neko ko će vas ščepati za kragnu i, gledajući vas...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Dženet Ivanovič

Knjige iz istog žanra