Knjige na Androidu
Besplatno instalirajte aplikaciju Knjige na vaš mobilni telefon!
Instaliraj odmah
Ne sada

Python razvoj mikroservisa

Python razvoj mikroservisa
Oblast:Računari i Internet
Izdavač:Kompjuter Biblioteka

,,Python razvoj mikroservisa" nudi razumljiv i praktičan pristup savladavanju složenosti mikroservisa pomoću Python alata.
Pri raspoređivanju veb aplikacije u Cloud, potrebno je da kod vrši interakciju sa mnogim nezavisnim servisima. Da bi to uspeli, najbolji način da izgradimo aplikacije je da koristimo arhitekture mikroservisa. Međutim, to je u praksi teško uraditi zbog složenosti svih delova koji međusobno vrše interakciju.
Ova knjiga naučiće vas kako da prevaziđete taj problem i da stvorite aplikacije koje su građene kao male samostalne jedinice upotrebom dokazano najbolje prakse. Uz pomoć ovog priručnika sve ćete graditi korišćenjem Pythona 3 i njegovih sjajnih alatki.
Upoznaćete ulogu i značaj Dockera u mikroservisima i upotrebićete CoreOS i Amazon Web Services za raspoređivanje servisa.
Naučićete kako da koristite Tox, Flask i druge alatke za izgradnju servisa, kako da obezbedite veze između servisa, kako da skriptujete Nginx koristeći jezik Lua za igradnju funkcija zaštitnog zida veb aplikacije itd.

KNJIGE na VELIKOM popustu!
Veliki broj novih naslova na popustu do 50%. Kupite knjige već po ceni od 269 dinara! Pogledajte ponudu ►

Komentari čitalaca o knjizi "Python razvoj mikroservisa"

Upišite komentar...

Knjige iz istog žanra